VERGADERARRANGEMENTEN

We bieden verschillende arrangementen aan voor koffie, lunch en diner.

Doordat u vergadert in een kookstudio kunt u na het vergaderen eventueel genieten van een bijzondere wijnproeverij onder leiding van onze vinoloog. Of gaat u na een dag zitten actief aan de slag met een van onze creatieve kookworkshops?  Als afsluiting van uw vergaderdag gezellig met elkaar  genieten van mooie gerechten en een heerlijk glas wijn.

 

WIJNPROEVERIJEN

De wijnproeverijen worden geleid door onze vinoloog. Wij bieden verschillende themaproeverijen aan naar bijvoorbeeld land of naar soort druif. Helemaal bijzonder is een wijn-spijs proeverij. U leert welke wijn bij welk gerecht het beste tot zijn recht komt.

 

KOOKWORKSHOP ORGANISEREN IN REGIO UTRECHT

In onze gerenoveerde kookstudio in IJsselstein, is een prachtig  kookeiland ge├»nstalleerd. Een gezellige bar en een sfeervolle dinerruimte. Onze koks zullen u tijdens de kookworkshop begeleiden in het bereiden van de verschillende gerechten en zullen u tips en trucs laten zien die u thuis ook kunt gebruiken.

In overleg stellen we het programma samen waarin u zelf de tijdsduur en het menu bepaald. Uiteraard denken wij graag met u mee.

 

FEEST ORGANISEREN

Wij bieden verschillende arrangementen aan, van een eenvoudige borrel

of lunch tot een uitgebreid diner. Als extra kunt u uw gasten verrassen

met een mooie wijnproeverij onder leiding van onze vinoloog of een

kookworkshop met een van onze koks. Dat geeft een extra dimensie

aan uw feest.

 

 

 

x koken

x vergaderen

x ontmoeten

x proeven

x gezelligheid